Go to top

info@gelukkigoporde.nl    T 0646718624           

Diensten

Wil je grip op je spullen, administratie en tijd? Wil je hulp bij opruimen en ordenen? En kun je er wel een steuntje in de rug bij gebruiken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Met een opruimcoach van Gelukkig op Orde ga je aan de slag om een prettige woonomgeving te creëren. Jij bepaalt wat je wilt bereiken en wij helpen je om het te realiseren. We geven ook online hulp via beeldbellen en e-mail en we kunnen begeleiding aan huis en online combineren.

Gelukkig op Orde geeft hulp op maat bij:

Opruimen en inrichten huis:
  • opruimen en ordenen van kasten, kamers, een keuken, zolder, garage of het hele huis.
  • organiseren van je thuiswerkplek, zodat je je makkelijker bezig kunt houden met de kern van je werk als zelfstandige of werknemer met een thuiswerkplek.
Administratie:
  • aanleggen en/of ordenen van een fysieke of digitale administratie, zodat je bijvoorbeeld weer financieel overzicht krijgt. Samen gaan we aan de slag met het uitzoeken van post, facturen, abonnementen en waardevolle documenten zoals diploma’s en contracten.
Agendabeheer:
  • ruimte en overzicht maken in je agenda, zodat je de meeste tijd besteedt aan wat je echt belangrijk vindt.
Huishouden organiseren:
  • overzichtelijk maken van (huishoudelijke) taken en een verdeling voor jou en je eventuele huisgenoten.
Voorbereiden verhuizing:
  • huis klaarmaken voor verkoop of verhuur. Samen zorgen we dat het huis er netjes uitziet en zoeken we een oplossing voor spullen die tijdelijk uit het zicht moeten. Zo ben je goed voorbereid voor bezichtigingen.
  • verhuizing organiseren. We maken een plan wat er moet gebeuren en wie wat doet. We gaan goed voorbereid aan de slag met inpakken, zodat je spullen in het nieuwe huis meteen de kast in kunnen.
  • uitzoeken van inboedel van een overleden dierbare. Samen met de nabestaanden zoeken we uit wat er met de inboedel moet gebeuren en nemen we desgewenst de coördinatie op ons.

 

Workshop:

Gelukkig op Orde organiseert inspirerende workshops waarbij je op ontspannen manier leert hoe je efficiënt opruimt en makkelijker beslissingen neemt over je spullen. Zelfs als je een verwoed verzamelaar of geboren chaoot bent. Na de workshop kun je thuis op elke plek aan de slag.

We organiseren de workshops ter plaatse voor jou en je vrienden, familie en bekenden in een groepje van 6 tot 9 personen, voor 25 euro per persoon.  Je kunt de workshop ook volgen bij Gelukkig op Orde in De Kwakel (gemeente Uithoorn N-H). Heb je interesse of vragen? Bel ons of vul het contactformulier in.