Go to top

info@gelukkigoporde.nl    T 0646718624           

Wist je dat als je je vaak ergert aan spullen in huis, dat ongemerkt veel onrust kan geven? Jouw spullen zijn dan geen spullen meer, maar rommel waar je geen beslissing over neemt. Rust in je huis draagt echt bij aan meer rust in je hoofd. Ga maar eens na: heb je veel spullen in huis die niet op een handige manier zijn opgeborgen? Besteed je regelmatig tijd aan zoeken en opruimen? Liggen spullen die je nog eens moet uitzoeken, door elkaar met spullen die je dagelijks nodig hebt? Of heb je spullen op je thuiswerkplek zwerven? Heb je best veel kasten, maar te weinig ruimte? De kans is groot dat dat steeds zoeken en opruimen en het aanzicht van allerlei spullen, onrust geeft voor jou en je eventuele huisgenoten. Het geeft het gevoel dat je geen controle hebt en steeds meer verliest. Toch kom je er maar niet aan toe om die rommel aan te pakken. Ondanks dat je misschien best gestructureerd van aard bent.

Wat je graag wilt, is rust om je heen en daarmee in je hoofd. Een huis waar je een hoeveelheid spullen hebt, die je prettig vindt omdat het spullen zijn die je echt gebruikt, graag naar kijkt of van bijzondere waarde voor je zijn. Een huis waar je alles makkelijk kunt vinden en opbergen, omdat alles een vaste, logische plek heeft voor jou en je eventuele huisgenoten. En je zo een hoop gedoe en tijd bespaart. Een huis waar je, zonder van tevoren van alles moet opruimen, gerust visite kunt ontvangen. Waar je je thuis voelt omdat het gezellig en mooi ingericht is. Waar een schaal met fruit staat in plaats van een fruitschaal met sleutels, bonnen, pennen en notities. Waar kasten niet uitpuilen, maar handig zijn ingericht, zodat je snel iets kunt pakken of opbergen. Kortom: je wilt rust, ruimte en overzicht en het gelukkige gevoel dat je alles op orde hebt!

Het kan zijn dat je al vaker hebt geprobeerd aan de slag te gaan met opruimen en organiseren. Maar dat je er bijvoorbeeld door persoonlijke omstandigheden maar niet toe komt. Of dat je het lastig vindt om te bepalen waar je moet beginnen met opruimen. Als organizer en coach kan ik je goed helpen. Ik geef advies en praktische tips over efficiënt opruimen en je ruimtes in huis slim indelen en opgeruimd houden.

Wil jij graag een keer met mijn hulp een ruimte in jouw huis aanpakken, zodat je een handige manier van opruimen en indelen leert en daarna zelf verder kunt in huis? Dan is onderstaande echt iets voor jou. In 4 uur kunnen we een heleboel doen om te zorgen dat we in de door jouw gekozen ruimte overzicht en ruimte creëren en houden. Denk aan je keuken, huiskamer, badkamer of werkplek. Van tevoren maken we telefonisch kennis en vertel je wat je wilt aanpakken. Na mijn hulp heb je een ruimte waar alles een vaste plek heeft, goed vindbaar is en je rust en overzicht hebt. En volop inspiratie om de rest van je huis aan te pakken.

 

In 4 uur een ruimte in huis blijvend op orde
telefonische kennismaking

1 x 4 uur hulp aan huis

bonus: 5% korting op opbergmaterialen

investering

€ 219

 

‘Thanks a lot for helping me organize my kitchen. I even like to make diner now! It was amazing how much we could do in 4 hours. And you gave me inspiration for organizing the rest of our house.’ Susan- Amstelveen

Leveringsvoorwaarden en privacyverklaring

Download mijn leveringsvoorwaarden als pdf-bestand.

Ik werk volgens de gedragscode van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Dit houdt in dat ik respectvol omgaan met mensen, situaties en spullen. Daarnaast kun je in mijn privacyverklaring lezen hoe ik omga met je persoonlijke gegevens. Ik heb geheimhoudingsplicht. Je bent er dus van verzekerd dat ik anderen niet vertel wie mijn klanten zijn en wat ik met hen bespreek.