Go to top

info@gelukkigoporde.nl    T 0646718624           

Werkwijze

Als je mij inschakelt en ik bij jou thuis kom, dan werk ik volgens de actuele Corona-richtlijnen van het RIVM en mijn beroepsvereniging de NBPO. Of we nu online of samen bij jou thuis aan de slag gaan: we beginnen met iets aan te pakken waar je het meest gelukkig van wordt als het weer op orde zou zijn. Of dat nu een bepaalde ruimte in je huis is, je thuiswerkplek of je tijdsbesteding. Bij alles wat we doen, ben jij degene die de beslissingen neemt. Dat betekent bijvoorbeeld dat er niks wordt weggedaan wat je wilt houden.

Afhankelijk van wat je opgelost wilt hebben, leer ik  je sneller en doeltreffender op te ruimen, beter te plannen en te organiseren of makkelijker je e-mailbox en digitale documenten te organiseren. Al doende krijg je tips die je zelf kunt toepassen, zodat je het bereikte resultaat ook makkelijk op orde kunt houden.

Ik neem na afloop graag nog contact met je op om te horen hoe je mijn hulp hebt ervaren en of je nog vragen hebt.

Wil je meer weten of nagaan of ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Wil je eerst wat meer over mij weten, kijk dan even bij wie is Sanne

Gedragscode en privacy

Ik werk volgens de gedragscode van de Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers (NBPO). Dit houdt in dat ik respectvol omgaan met mensen, situaties en spullen. Daarnaast kun je in mijn privacyverklaring lezen hoe ik omga met je persoonlijke gegevens. Ik heb  geheimhoudingsplicht. Je bent er dus van verzekerd dat ik anderen niet vertel wie mijn klanten zijn en wat ik met hen bespreek.