Go to top

info@gelukkigoporde.nl    T 0646718624       

Wie is

De drijvende krachten achter Gelukkig op Orde zijn de enthousiaste, ervaren opruimcoach Sanne en Pien. Met dezelfde passie voor een opgeruimd leven en de wens om anderen hier ook aan te helpen, zijn we Gelukkig op Orde begonnen.

Sanne Bender

Met mijn man en twee kinderen woon ik in De Kwakel, in de gemeente Uithoorn. Ik heb Communicatiewetenschap gestudeerd en jaren gewerkt als communicatiemanager in de zorg en als vrijwilliger in een schoolbibliotheek.

Ik help anderen graag met opruimen, ordenen en organiseren; dingen die mij van nature goed liggen. Met een overzichtelijke, sfeervolle omgeving en een goed georganiseerde agenda zijn veel mensen geholpen, is mijn ervaring.

Om van mijn passie mijn werk te kunnen maken, heb ik de opleiding Professional Organizer Particulieren bij de Huishoudcoach gevolgd. Gelukkig op Orde is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers en houdt zich daarmee aan de kwaliteitseisen van het vak.

Pien van Barneveld

Samen met mijn man, twee kinderen en onze hond woon ik in Uithoorn. Ik heb jarenlange ervaring in het werken met mensen, en dan met name op het gebied van klantrelaties bij diverse bedrijven; van een kinderopvangorganisatie, een restaurant, een fieldmarketing bedrijf tot aan een groothandel in home- en gardenartikelen.

De rode draad door deze diverse werkzaamheden is dat ik enorm blij ben als ik kan werken met en voor mensen en ervoor kan zorgen dat zij door mijn hulp een prettigere leefomgeving kunnen creƫren.

Net als Sanne heb ik de opleiding Professional Organizer Particulieren bij Els Jacobs van de Huishoudcoach gevolgd.