Go to top

info@gelukkigoporde.nl    T 0646718624       

Wie is

De drijvende krachten achter Gelukkig op Orde zijn de enthousiaste, ervaren opruimcoach Sanne en Pien. Met dezelfde passie voor een opgeruimd leven en de wens om anderen hier ook aan te helpen, zijn we Gelukkig op Orde begonnen.

Sanne Bender

Met mijn man en twee tieners woon ik in de gemeente Uithoorn. Ik heb Communicatiewetenschap gestudeerd en jaren gewerkt als communicatiemanager in de zorg en als vrijwilliger in een schoolbibliotheek.

Ik vind het erg leuk om anderen te helpen met opruimen en ordenen. Van nature ben ik goed georganiseerd. Ik houd van een overzichtelijke, sfeervolle omgeving en goed georganiseerde agenda. Ik krijg wel eens de vraag van een klant of ‘het bij mij thuis nou altijd helemaal opgeruimd is.’ Dat is wel zo voor de dingen die ik belangrijk vind om op orde te hebben. Maar ook bij mij thuis staat bijvoorbeeld een kast met knutsels, foto’s en tijdschriften die eigenlijk nog eens uitgezocht moet worden. Maar alles heeft in huis wel een vaste plek, zodat iedereen weet waar alles ligt of opgeborgen moet worden.

Om van mijn passie mijn nieuwe werk te kunnen maken, heb ik de opleiding Professional Organizer Particulieren bij Els Jacobs van de Huishoudcoach gevolgd. Gelukkig op Orde is ook aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers en houdt zich daarmee aan de kwaliteitseisen van het vak, waar scholing onderdeel van is.

Pien van Barneveld

Net als Sanne woon ik in Uithoorn, samen met mijn man, twee kinderen en onze hond.

Ik heb jarenlange ervaring in het werken met mensen, en dan met name op het gebied van klantrelaties bij diverse bedrijven; van een kinderopvangorganisatie, een restaurant, een fieldmarketing bedrijf tot aan een groothandel in home- en gardenartikelen.

De rode draad door al deze diverse werkzaamheden is dat ik enorm blij ben als ik kan werken met en voor mensen en ervoor kan zorgen dat zij door mijn hulp een prettigere leefomgeving kunnen creëren.

Net als Sanne heb ik de opleiding Professional Organizer Particulieren bij Els Jacobs van de Huishoudcoach gevolgd.